Home » workshops » Workshop anti-age

Anti-age, workshop 1

 

Tijdens deze workshop maakt u:

  • facewash
  • masker met botox effect
  • diepwerkend serum 
  • antirimpel-crème  
  • oogcrème
  • facegym oefeningen en andere tips

 

Locatie: De Kruidenhof, Heilig Landstichting bij Nijmegen
Datum: maandag 28 augustus, 19.00 - 21.30 uur
 
 Prijs:  31,50 euro incl. materiaal en koffie/thee met iets lekkers
 
Voor meer informatie of voor het boeken van een workshop vul hieronder het contactformulier in.
De workshop kan ook door groepen van maximaal 7 personen worden geboekt, bel of mail voor meer informatie.
 

                                    Hyaluronzuur en facewash

Bij de meeste producten gebruiken wij natuurlijke kruiden- en plantenextracten.

Het serum vormt daarbij een uitzondering. U kunt een serum maken met natuurlijke ingrediënten, maar u kunt ook een serum maken met hyaluronzuur, dat effectief werkt om het verouderingsproces tegen te gaan.

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof (glucose bouwsteen). Het komt voor in het bindweefsel van de huid en in onze gewrichten. Het is een uitstekende stof om rimpels te vervagen en de huid te verjongen.

Het Hyaluronserum zorgt voor hydratering door de watermoleculen uit het zuur in de huidcellen in te brengen. U krijgt een stralende en gladdere huid.

 

Belangrijk is natuurlijk dat de huid twee keer per dag goed wordt gereinigd. De facewash die u tijdens de workshop maakt is gebaseerd op olieën en eigent zich hiervoor uitstekend.

Gebruik geen facewash op zeepbasis.

Door het gezicht te reinigen verwijdert u de natuurlijke olieën en zal het lichaam hard moeten werken om het tekort weer aan te vullen. Daarbij maakt de huid extra talg aan voor reserve, waardoor de huid ongezond uit komt te zien. Daarom is het van belang de vetbalans niet te verstoren en  natuurlijke olieën te gebruiken.

Met onze home-made facewash wordt korte meteen gemaakt met het diepste vuil en de bacterieën die zich op de huid nestelen, toch is het product zacht genoeg om dagelijks te gebruiken.